Urmăriți acest clip în care am detaliat procesul de cumpărare al unui curs de pe buzzle.ro

 

Procesul de accesare al unui curs buzzle:

 1. Alegerea cursului
  – se alege cursul dorit, acesta poate fi de doua tipuri: curs offline (care este un curs predat la sala) sau online ( pe care îl poți accesa din contul buzzle.ro de pe PC, tableta sau mobil ).
 2. Documentare despre curs
  – după alegerea cursului se studiază conținutul acestuia in pagina de prezentare
 3. Înscriere
  – se apasă pe butonul de înscriere după care vei fi redirecționat in pagina de cumpărare
 4. Cont Buzzle
  – dacă ai cont buzzle, te vei autentifica in aceasta pagina prin apăsarea butonului „Click pentru autentificare”. Dacă nu ai cont buzzle, completarea formularului ( in care se introduce email-ul și o parola pe care o dorești ) asigură crearea unui nou cont.
 5. Formularul de comanda
  – datele necesare pentru a plasa o comanda pe Buzzle.ro sunt: nume, prenume, email, telefon, adresa, oras si parola noului cont care se va crea odată cu plasarea comenzii.
  – in cazul in care se dorește factura pe firma, se apasă butonul „Doresc factura pe firma” și apoi se vor completa câmpurile adiționale.
 6. Modalitatea de plată
  – in aceeași pagină, după completarea formularului de comanda din pasul precedent sunt disponibile doua modalități de plată: transfer bancar și online prin card.
  – dacă alegi Online prin card, vei fi redirectat pe pagina procesatorului de plată Mobilpay ( plați sigure ) unde vei introduce datele cardului. După ce le-ai introdus vei fi redirectat inapoi in buzzle.ro iar procesarea comenzii se va realiza in următoarele câteva minute. După ce plata s-a confirmat un email se va trimite pe adresa folosita la pasul 5. Acum ai acces la curs.
  – dacă alegi transfer bancar, vei primi atât pe pagina următoare cât și pe email, contul bancar (IBAN) in care trebuie sa transferi suma aferenta cursului ales. După ce transferul se confimă in contul bancar SC BUZZLE IG SRL se va confirma și comanda și vei primi pe email înștiințarea despre acordarea accesului la cursul pe care l-ai cumpărat.
 7. Accesarea cursului
  – in cazul cursurilor offline, accesarea se realizează prin participarea fizică in cadrul cursului organizat de partenerii buzzle.ro
  – in cazul unui curs online, accesarea se realizează din contul Buzzle.ro : 1. te autentifici in contul creat la pasul 5 sau pe care l-ai creat dinainte; 2. Mergi in „Profilul meu” unde vei avea listate cursurile la care ai acces; 3. intri pe curs și in partea dreapta ( in josul paginii in cazul dispozitivelor mobile)  ai lista de lecții a cursului, începi prin click pe prima lecție.
 8. Interacțiunea cu trainer-ul in cazul cursurilor online
  – fiecare lecție conține un formular de întrebări pe care le poți adresa trainer-ului. Acesta va răspunde in cel mult 24h.
 9. Testimonial
  – incurajăm ca fiecare cursant să își publice opinia despre cursul pe care l-a absolvit pe buzzle.ro.