Înscriere

Preț: 520 lei

Cumpără

 Testează cursul

Testarea cursului constă în vizualizarea conținutului video/audio timp de 5 minute.


Ai nevoie de un cont de utilizator pentru a testa cursul:

 Crează-ți cont  Autentifică-te
Sunt interesat de acest curs.

Interesat(ă) de acest curs?


Iți vom aminti pe email să te înscrii în perioada următoare.

 • Cursuri verificate și de încredere

 • Plata prin card, cu mobilPay, sau transfer bancar

 • Asigurăm returnarea integrală a plătii dacă nu ești mulțumit de curs.

Cum funcționează?

Ce presupune înscrierea?

Înscrierea în cadrul unui curs presupune efectuarea plății printr-una dintre metodele de plată puse la dispoziție de Buzzle. După confirmarea plății, locul tău este rezervat și ești așteptat la curs daca este vorba de un curs offline (cu participare la sala) sau primesti acces la lectiile video, daca este curs online.  

Cât de sigură este plata?

Sunt două modalități de plată: Transfer Bancar și Online cu cardul. Dacă alegi plata prin transfer bancar, vei primi pe email datele contului în care vei efectua transferul. Plata online se efectuează prin partenerul nostru Mobilpay și respectă toate standardele de securitate.

Învață astrologia online, cu Minerva!

 • Oferta Buzzle: Curs astrologie Universul în câțiva pași
 • Curs online: ai acces pe viață, îl poți vedea atât de pe PC cat și de pe telefon sau tabletă.
 • În plus: Îți returnăm suma investită dacă nu ești mulțumit de curs.

Se încarcă conținutul video ...

Lecție terminată, felicitări!

Vei fi redirecționat spre următoarea.

 

 

Beneficii curs:

 • Vei învăţa astrologie uşor, prin intermediul cursurilor pe care ţi le-am pregătit!
 • Vă propun iniţierea, apoi discutarea şi înţelegerea modului în care universal acţionează pentru fiecare dintre noi, iar, în final, testul într-ale astrologiei.
 • Vei pătrunde în lumea fascinantă a astrelor, dincolo de nebuloasa în care te afli!
 • Vei călători, cu viteza minţii, în alte dimensiuni şi în alte universuri şi vei face cunoştinţă cu tainele nebănuite ale acestora!
 • Vei şti lucruri care acum nu se ştiu dar care, atunci când le vei descifra, te vor ajuta să pătrunzi sufletul celor ce vin la tine să îţi ceară ajutorul!
 • Vei descoperi planete neştiute, civilizaţii demult apuse când vei ajunge la ele, dar atât de vii în prezent, vei străbate misterioasele centuri de asteroizi!
 • Vei trece pragul fiinţei şi vei coborî în străfundurile ei ca să poţi înţelege suferinţa celui de alături!
 • Vei dobândi treptat înţelepciunea Cunoaşterii ezoterice, dar ce este mai important vei învăţa să te cunoşti pe tine!
 • Şi nu în ultimul rând, vei cunoaşte satisfacţia drumului clădit cu pasiune!

1. Ce este Astrologia si cu ce ne ajuta?

2. Semnele zodiacale si clasificarea acestora

3. Caracteristicile semnelor zodiacale

4. Semnificatia planetelor

5. Semnificatia caselor

6. Ce sunt aspectele si formarea lor

7. Tehnici de lucru

De mai bine de 30 de ani omenirea încearcă să revină la practicile cunoaşterii şi teraputicii din TRECUT. Este de fapt vorba despre o imperioasă nevoie a omului, de a se cunoaşte pe sine dar şi pe celălalt, de a regăsii vechile practici tradiţionale care să îi vindece nu doar Trupul ci şi Sufletul. Un proverb al amerindienilor spune că atunci când steaua Cunoaşterii va fi descoperită, vechile învăţături ale înţelepţilor din vechime vor reveni pe pământ ca drum de acces spre CUNOAŞTERE.

Dacă vrei să înveţi astrologie ai nevoie de o îndrumare în acest sens. Nu spun că sunt cea mai bună ci că am învăţat pe parcursul a 40 de ani, ce şi cum să abordez un domeniu care la început mi-a fost interzis, apoi când am citit prima carte de astrologie la 15 ani, mi-am dat seama că această terra incognita fascinează dar că trebuia să îm clădesc poarta de acces şi să pătrund prin propriul curaj şi cu propria-mi minte acolo unde nu toţi pot ajunge.

Vei primi informaţiile de care ai nevoie sau mai precis CHEIA de a trece dincolo de barierele necunoaşterii. Le vei primi temeinic, într-o ordine scolastică pentru că astrologia numai aşa se învaţă, prin fundamentare şi prin practică.

Acest curs reprezintă o oportunitate prin simplul fapt că nu mai pierzi timpul să te deplasezi în diverse locaţii ci primeşti explicaţile dorite acasă la tine, cu mine ca dascăl individual. Şi acolo unde vei avea nedumeriri vei putea pune întrebări.

 

Descriere trainer

Minerva – astrolog

Sunt astrolog, am 59 de ani şi practic astrologia de peste 40 de ani, din care, mai bine de jumătate, ca astrolog profesionist! Trebuie să recunosc însă că drumul meu spre astrologie a fost destul de ciudat. Mulţumită poetului Alexandru Banciu am aflat despre ezoterism, ştiinţe secrete şi oculte. De la el am aflat despre Armand Constantinescu, despre bioritmuri, că putem avea copilul pe care ni-l dorim mâncând anumite alimente, de la el am citit prima oară Cer şi destin.

Aveam 14 ani şi credeam că lumea se măsoară în iambi şi metri antici, pe vremea aceea mă visam poetă şi scriitoare, nu prea înţelegeam eu de ce Sandu era atât de fascinant de ceea ce îi citeam, pentru că prin citit am ajuns la Astrologie, Sandu suferea de o retinopatie ca urmare a unui diabet rebel şi nu mai vedea. Iar eu eram singura care căsca gura la ceea ce povestea el despre Trecut. Astăzi însă îl înţeleg foarte bine pentru că mă regăsesc în fascinaţia cu care absorbea efectiv orice informaţie despre astrologie şi ştiinţe oculte primul meu dascăl de astrologie, de odinioară.
Pe când am spus, Doamne, am ajuns acolo unde mi-am dorit a venit şi furtuna. Dar ce spun eu furtună, adevărat uragan, care a dat cu mine de pământ de nu am ştiut, câteva luni, încontro mă duc. Singura care mă încuraja să am răbdare, să mă rog, să fac ceea ce ştiu să fac, era mama şi Marga care îmi tot spunea să mă apuc serios de astrologie. Mama era la Arad, Marga la Bucureşti. Şi uşor, uşor m-am pomenit că am revenit temeinic la astrologie după exact 18 ani, deh, Nodurile Lunare.

Astrologia m-a făcut să mă întorc şi să studiez temeinic limba engleză pentru a avea acces la informaţia de care aveam nevoie şi să citesc autori care poate pentru unii astrologi sunt doar un vis. Nici o clipă nu mă gândeam în acel moment câte nopţi voi sta să analizez, să categorisesc, să sistematizez informaţia care îmi venea din toate părţile, dar mai ales, câte nopţi voi pierde citind teme astrologice. L-am reluat pe Armand Constantinescu cu al său Cer şi Destin, apoi, într-o candenţă firească, au urmat ceilalţi ca să nu mai spun cum devoram site-urile de astrologie. Toate acestea interferau cu studii intense de ocultism exo şi ezoteric, de naturopatie, medicină vibraţională şi cristaloterapie, de inforenergetică ş.a. şi să ajung ceea ce sunt, un astrolog profesionist.

În urmă cu trei ani am demarat proiectul educaţional Quantum Astrologicum sub numele de Şcoala Naţională de Astrologie. Am iniţiat până în prezent 11 grupe de începători, 8 de nivel mediu şi acum ne pregătim de marele examen – acreditarea ca astrolgi profesionişi!
Experienţă:

– De la 1 aprilie 2008, am trecută în cartea de muncă profesia de…astrolog
– Din 2012 şi până în prezent, administrez Şcoala Naţională de Astrologie în cadrul Centrului de Formare Profesională 10 PLUS, Bucureşti şi urmează un nou an la Centrul de Formare Proesională ALMA VISIO, Bucureşti.

– Din februarie 2012 emisiuni proprii la postul 6 Tv: Misterele Universului cu Minerva şi Univers Enciclopedic
– Din 2011 până în prezent invitată la diverse poturi de televiziune ca astrolog – ProTV, Antena 1, Antena Stars, Realitatea TV, Romania TV, Neptun Tv, Galaţi Tv, Look Tv şi Transilvania TV, National Tv
– Între 1998 –2012, invitată la diverse posturi de televiziune:
• emisiunilor cu caracter ezoteric – astrologie, ASTROSFAT
• emisiune cu caracter ezoteric – astrologie, ETNO TV
• emisiuni cu caracter ezoteric – astrologie, ACASA TV
• emisiuni cu caracter ezoteric – astrologie, NATIONAL TV
• emisiune cu caracter ezoteric – astrologie, TV ROMANIA INTERNATIONAL – Emisiunea RO AIR
• emisiune cu caracter ezoteric – În direct cu astrologul, EZO TV, Bosyhormeny Ut, Budapesta, HU, emisiune interactiva
• emisiune cu carcater ezoteric – In direct cu Minerva, DDTv, emisiune interactivă

Din 2009 şi până în prezent, cursuri şi seminare pe diverse teme:
o astrologie relaţională
o astrologie medicală
o astrologie generală
o astrologie mundană
o iniţiere în astrologie

Articole de astrologie sunt postate pe blogurile mele Astrologie cu Minerva şi Psihoastrologie cu Minerva precum şi în reviste cu carater ezoteric – Cosmos, Lumea Misterelor, Focul Viu, Diamant şi Secretul.

Sunt autorul câtorva cărţi de astrolologie:
o Predictii 2010, Ed. Kullusys, Bucuresti, 2009
o Initiere in astrologia medicala, volumul I, Ed. Kullusys, 2009
o Razboaie vechi si noi, postfata, ed. Antet, Bucuresti, 2009
Şi am în pregătire:
o Initiere in astrologia medicala, volumul II si III
o În labirintul Cunoaşterii pe urmele lui Chiron
o Fascinaţia Neştiutului – Lilith
o Astrologia psihanalitica o alta forma de dialog astral
Educaţie şi formare:

• În ce priveşte astrologia am început prin a fi autodidact, apoi Şcoala Fidelia
• Formator autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări);
• Sunt triplu licenţiat: teatru, drept şi psihologie.


Curs oferit de

MinervaÎnscriere

Preț: 520 lei

Cumpără

 Testează cursul

Testarea cursului constă în vizualizarea conținutului video/audio timp de 5 minute.


Ai nevoie de un cont de utilizator pentru a testa cursul:

 Crează-ți cont  Autentifică-te
Sunt interesat de acest curs.

Interesat(ă) de acest curs?


Iți vom aminti pe email să te înscrii în perioada următoare.

 • Cursuri verificate și de încredere

 • Plata prin card, cu mobilPay, sau transfer bancar

 • Asigurăm returnarea integrală a plătii dacă nu ești mulțumit de curs.

Cum funcționează?

Ce presupune înscrierea?

Înscrierea în cadrul unui curs presupune efectuarea plății printr-una dintre metodele de plată puse la dispoziție de Buzzle. După confirmarea plății, locul tău este rezervat și ești așteptat la curs daca este vorba de un curs offline (cu participare la sala) sau primesti acces la lectiile video, daca este curs online.  

Cât de sigură este plata?

Sunt două modalități de plată: Transfer Bancar și Online cu cardul. Dacă alegi plata prin transfer bancar, vei primi pe email datele contului în care vei efectua transferul. Plata online se efectuează prin partenerul nostru Mobilpay și respectă toate standardele de securitate.