buzzle2-01

Buzzle te ajută să iți diversifici abilitățile învățând lucruri noi, să îți oferi know how-ul cursanților sau să le oferi angajaților tăi traininguri de specialitate.

Buzzle este cel mai mare portal de cursuri online și offline din România. Este locul unde oricine poate învăța orice, în propriul său ritm, fără constrângerea timpului.

Cine ne susține


zitec-logo

Zitec, prin Alexandru Lăpușan

 

blue sky

Octav Cobzareanu, Partener Blue Sky Development.

 


ConnectHubLogo1

Dragoș Roua și Connect Hub

„Dintre cele 60 de start-up-uri care s-au înscris în prima rundă organizată de Connect Accelerator, am ales să sprijinim Buzzle.ro, deoarece credem în această echipă și în potențialul platformei și considerăm că aduce un plus de valoare pe piața locală”

Citește mai mult pe logo

Testimoniale


Povești adevărate, oameni adevărați!

camil-moldoveanu-testimnial
Camil Moldoveanu

După cursul de Google Analytics, susținut de Liviu, am înțeles multe lucruri care îmi erau neclare. Limbajul prietenos și accesibil mă face să îl recomand cu căldura oricui care dorește să învețe rapid cum să profite de GA. Camil Moldoveanu, Managing Partner,  www.connsys.ro.

 

roxana-olaru-testimnial
Roxana Olaru

Mi-a plăcut mult cursul Sexy Analytics basic pentru că a îmbinat foarte bine explicațiile tehnice cu cele de business. În plus, materialele folosite la curs mi-au fost foarte utile și ulterior, în elaborarea de rapoarte relevante. GA nu are sens dacă nu folosim informațiile pentru a lua decizii legate de profitabilitatea afacerii noastre online. Liviu este un trainer excelent, de la care oricine are ce învăța, indiferent de nivelul de cunoștinte actual. Le recomand cursurile sale de GA proprietarilor de magazine online, antreprenorilor, angajatților din agențiile online și tuturor celor care vor să știe ce se întâmplă cu proiectele lor online sau cu proiectele clienților lor. Roxana Olaru, Partner Business Developer, Creadiv.

10996510_10204119254356621_4636364806540659705_n
Horațiu Mitu

După ce am fost haiduc autoeducat de chitară 12 ani, am zis că e momentul să încerc și să mă școlesc. Și merită. Am întalnit un profesor excelent, pe care îl recomand tuturor, indiferent de nivelul la care sunt, începători sau avansați.

11127910_794267763975290_6771112903637228623_n
Găgeanu Victor

Voiam să învăț să cânt la chitară vara asta și am găsit acest curs pe Buzzle. Am fost plăcut surprins de modul în care profesorul livrează cursul. Are mult calm, explică bine și atmosfera este una relaxantă, e o experiență pe care aș recomanda-o tuturor celor ce simt o plăcere când vine vorba de cântatul la chitară acustică.

Cine suntem


Gabriela Udeanu

3

După 10 ani de muncă în diferite domenii de activitate, am ales drumul antreprenoriatului, cu Buzzle. Și în fiecare zi descopăr cursuri frumoase, pe care abia aștept să le împărtășesc tuturor!

Florin Șerbu

florin serbu: buzze.ro

Sunt un tip tehnic, mă ocup de infrastructura din spatele website-ului, parteneriatele tehnice, și altele.
Așa că dacă ne vom întâlni pe stradă încercând să împart flyere, să nu stai pe gânduri, ia-l! 🙂

Îmi doresc ca Buzzle să devină un brand care să inspire dezvoltarea persoanei, în orice plan.

 

Împreună suntem Buzzle, portalul tău de cursuri.

Poți cumpăra prin noi cursuri aduse special pentru tine, din mai multe categorii.

Fie că vrei să înveți să cânți la chitară, sau că ai nevoie de o certificare în Photoshop, aici poți găsi cursul potrivit. Dacă totuși nu îl găsești, scrie-ne și ți-l aducem noi.

 

Partenerii nostri


Retoric Media logo Retoric Media nu este doar un business, este un concept născut din pasiune și respect pentru ceea ce facem. Venim cu idei și concepte noi potrivite fiecărei afaceri, pentru că știm că fiecare dintre voi dorește să fie original. Ne onorăm clienții oferindu-le calitate, inovație și responsabilitate în serviciile oferite, realizând o imagine pozitivă afacerilor dumneavoastră.

www.retoricmedia.ro