Hai să lucrăm împreună pentru educație

Ești trainer sau specialist într-un anumit domeniu și vrei să colaborezi cu noi pentru promovarea cursurilor online sau offline pe care deja le ai? Sau vrei să creezi un curs online și ai nevoie de informații?

Te rugăm citește sugestiile de mai jos și contactează-ne pentru alte detalii.

 

Flow-ul unei colaborări de succes cu noi:

 1. Dacă ai deja un curs pe care îl susții, fie că este offline, fie că este online, primul pas constă în a ne trimite descrierea cursului și una sau mai multe fotografii relevante pe contact@buzzle.ro. Dacă ai un curs online, te vom ruga să ne trimiți si video-urile, după semnarea contractului.
 2. Semnăm un contract de colaborare. Îți trimitem pe email contractul pregătit special pentru formatul cursului tău (online sau offline), te rugăm să îl analizezi și să revii cu un feedback sau cu modificări, dacă este cazul. Suntem flexibili. Contractul vine cu o anexă în care stabilim prețul cursului și comisionul care revine către Buzzle.
  1. Comisioanele noastre standard sunt:
  • 30% pentru cursuri offline
  • 50% pentru cursuri online
 3. Exclusivitate: rugămintea pe care o adresăm este ca ceea ce promovăm pe Buzzle să nu fie prezent la un preț mai mic pe altă platformă, în perioada pe care o stabilim împreună.
 4. Contractul este semnat, urmează să publicăm cursul tău. Îi pregătim o pagina de prezentare (ne poți trimite tu descrierea, sau ne putem ocupa noi de copyright). Pregătim pagina și nu o publicăm decât după ce avem acceptul tău.
 5. Pagina este publicată, începem să o promovăm.

  1. Promovarea cuprinde:
  • Inserare în Newsletter
  • Campanii Facebook (Ads)
  • Campanii Google (Ads), incluzând Youtube Ads
  • Afiliere – lucrăm cu 2Parale, la ai căror advertiseri poate ajunge și cursul tău
  • Menționare la evenimentele de profil la care suntem prezenți și care sunt și relevante pentru audiența ta
 6. Momentan te notificăm printr-un email periodic pentru toate comenzile confirmate. Promitem că vei fi în timp util la curent cu vânzările cursului tău. Lucrăm însă la o platformă dedicată partenerilor noștri, așa încât în scurt timp vei putea să verifici tu periodic statusul vânzărilor și al traficului generat pe cursul tău.
 7. Plata. Utilizatorii Buzzle plătesc prin platforma noastră, iar procesatorul de plată cu care lucrăm este MobilPay. Banii incasați prin platforma Buzzle ajung la tine în 5-7 zile, cu reținerea comisionului specificat în anexă.
 8. Ești mulțumit de colaborare și vrei să mai creezi un curs. Te invităm să revii la pasul 1. ☺

Cum creezi un curs online?

Te invităm să citești standardele pe care le impunem, mai jos:

PLANUL

Înainte să pregătești cursul, stabilește foarte clar care sunt obiectivele acestuia, ce vor învăța studenții, care este publicul țintă al cursului și care sunt cerințele cursului. Subliniază de ce cursul tău este valoros pentru studenți. Concentrează-te pe aptitudinile pe care le vor câștiga studenții, nu doar pe subiectele despre care vor învăța. Nu folosi termeni generali, precum: cursul este destinat “tuturor”. Stabilește care sunt așteptările concrete, explicând cui i se potrivește cel mai bine cursul și cui NU i se potrivește. Furnizează detalii referitoare la ceea ce trebuie să știe studenții, înainte de a începe acest curs.

Predarea structurata

Fiecare curs trebuie sa aibă o introducere, în care să se explice ceea ce vor obține studenții în urma cursului, precum și o prezentare a agendei. Furnizează valoare chiar din prima secțiune a cursului tău! Fiecare secțiune trebuie să se dedice unuia dintre obiectivele cursului, precum și dezvoltării unei aptitudini specifice. Acesta este începutul planului tău. Fiecare lecție trebuie să se adreseze unui singur (și numai unuia) concept. Lecțiile tale vor completa aceast plan.

 

PREZENTARE LECȚII

Este recomandat ca lecțiile video să aibă o lungime între 2 și 20 de minute (cu excepția cazurilor particulare precum yoga, meditație sau programare). Include o introducere conversațională pentru a câștiga încrederea studenților tăi. 

[Pentru cursurile non-tehnice*] trebuie sa ai cel putin 20% de videoclipuri conversaționale în cadrul cursului.

[Pentru cursurile tehnice*] părțile tehnice ale cursului trebuie filmate folosind un program software de tipul “screencasting”.

Partea Audio

Partea audio trebuie sa fie complet clară, fără sunete care pot distrage, precum: ecouri, zumzet de fundal, neclarități. Partea audio trebuie sa fie emisă prin ambele canale și să se potrivească cu partea video. Punem mare accent pe calitatea audio deoarece un curs cu un sunet prost va crea disconfort studentului.

Partea Video

Partea video trebuie filmată în format HD (minim 720p) cu iluminare clară, încadrare și cu o cameră statică. Slide-urile, screencast-urile sau alte elemente vizuale trebuie să fie precise și ușor de citit (nu pixelate sau neclare). Cel care este subiectul (trainerul) lecției trebuie să fie foarte vizibil atunci când apare pe ecranToata partea video trebuie să fie in format minim HD. Tranzitiile (trecerile de cadru) trebuie să fie curate si standardizate în toate prelegerile. Exportați toate videoclipurile în format 16:9.

Modul de prezentare a trainerului

Evită expresiile onomatopeice, gen “mmm” și “ăăă” și treci direct la subiect. Studenții își doresc un trainer care să fie clar, concis și încrezător în sine. Prezintă conținutul folosind un ton entuziast. Pronunță cuvintele clar și evidențiază punctele importante

Video promoțional

E foarte recomandat sa avem un video de promovare pentru a crește interesul studenților. Urmărește ca acest material video să reflecte experiența cursului și să asigure contextul necesar, referitor la subiectul cursului, obiectivele acestuia și stilul de predare. Nu uita sa lași pe final un call to action pentru a incuraja decizia de cumpărare.

 

PUBLICAREA

Biografia trainerului

Trimite-ne biografia ta, pentru a îți evidenșia experiența și credibilitatea în domeniu. O putem cauta si noi pe net, dar poate dorești publicate doar anumite informații relevante cursului.

Prețul

Cursurile cu mai putin de 10 ore de conținut trebuie evaluate la mai puțin de 1000 lei. Cursurile cu mai mult de 10+ ore de conținut pot fi evaluate la peste 1000 lei. Prețul cursului trebuie să fie comparabil cu cel al altor cursuri cu subiecte asemănătoare, lungime a conținutului și stil de predare. 

Rezumatul cursului

Realizează un rezumat a ceea ce acoperă cursul tău, cum este predat, ce vor învăța studenții, precum și ceea ce vor câștiga în urma acestui curs.

Imaginea Cursului

Trebuie sa fie in format 16:9, minim 2048 x 1152 pixeli; extensii jpg, .jpeg, .gif, .png, sau .bmp..

Descrierea lecțiilor

Furnizează o descriere scrisa detaliată a ceea ce acopera fiecare prezentare.

Cursul complet

Prezentările cursului trebuie publicate 100%.

 

PLAGIATUL

Plagiatul cursurilor este strict interzis. Cursurile plagiate sunt acele cursuri deja achiziționate; Cursurile plagiate sunt cursurile care nu furnizează nici un beneficiu educațional.  

*cursurile tehnice sunt cursurile în care abilitățile primare implică o interfață de computer (gen codificare, editare fotografică, editare muzicală). Orice altceva este de natură non-tehnică (precum lecții de gastronomie, abilități de afaceri, yoga, etc.)

 

Hai să ne cunoaștem!

Ne putem auzi atât telefonic: 0730 BUZZLE    (0730 289 953),  cât și pe email: gabriela@buzzle.ro sau florin@buzzle.ro
Suntem friendly 🙂

sau scrie-ne direct mai jos:

Contacteaza-ne

Nume

Companie

Telefon

Email (obligatoriu)

Descriere curs

Ai grija de tine și de trupul tău!
Numai bine 🙂